Vozni park

cloud9 logistic cloud9 logistic

Naš vozni park je organizovan tako da omogući potpuno pružanje usluga u domaćem i međunarodnom transportu rinfuzne prehrambene robe i kompletnih komercijalnih utovara. Kamioni, prikolice i cisterne koje prevoze vašu robu su tehnički besprekorni u svakom momentu. Kamionski prevoz robe zahteva strogo pridržavanje svih pravila koja se odnose na bezbednost. Ovo važi za vozače, vozila, druge učesnike u saobraćaju, životnu sredinu kao i robu koja se prevozi. Tehničko održavanje takođe garantuje da su zahtevi važećih sertifikata koji se odnose na međunarodni transport u potpunosti ispoštovani.

cloud9 logistic
cloud9 logistic
cloud9 logistic
cloud9 logistic
cloud9 logistic

Kamioni

Naši kamioni ispunjavaju sve norme za prevoz robe u zemljama Evropske unije i ostalim evropskim državama. Svaki kamion je, od strane nadležnih institucija, licenciran za javni prevoz lica i stvari.
Posedujemo kamione renomiranih proizvođača, marke MAN, Scania i IVECO. Svi naši kamioni su proizvedeni između 2011. i 2014. godine i ispunjavaju Euro 5 i Euro 6 norme. Kvalitetno i redovno su tehnički održavani i poseduju sve dozvole neophodne za međunarodni saobraćaj.

cloud9 logistic
cloud9 logistic

Cisterne

Poluprikolice – cisterne su izrađene od prohromskog čelika (inox cisterne), sadrže više komora i namenjene su isključivo za transport prehrambenih proizvoda. Cisterne su kapaciteta od 30.000 do 34.000 litara.
Marke cisterni koje koristimo udomaćem i međunarodnom transportu robe su Vanhool, Menci i Magyar.

cloud9 logistic
cloud9 logistic

Prikolice sa ceradom

Za transport kompletnih komercijalnih utovara raspolažemo modernim prikolicama sa ceradom koje nam omogućavaju kvalitetan i efikasan prevoz robe na bilo koju destinaciju u Srbiji ili Evropi.

cloud9 logistic

Ovaj sajt koristi kolačiće

Kolačiće koristimo za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje odlika društvenih medija i analizu našeg saobraćaja. Takođe delimo informacije o vašem korištenju naše web stranice s našim društvenim mrežama, oglašivačkim i analitičkim partnerima koji ih mogu kombinovati s drugim podacima koje ste im dali ili koje su prikupili od vašeg korištenja njihovih usluga

cloud9 logistic