O nama text

U kompaniji Cloud 9 veoma dobro razumemo važnost uloge transporta u ekonomiji, kako lokalnoj tako i globalnoj. Zato smo odlučili da svoje iskustvo i znanje stečeno u SAD, prenesemo u Srbiju i podignemo kvalitet usluga u domaćem i međunarodnom transportu na značajno viši nivo.

Specijalizovali smo se za transport rinfuzne prehrambene robe u cisternama i prevoz kompletnih komercijalnih utovara u domaćem i međunarodnom saobraćaju.

Svojim klijentima nudimo najefikasnija, najbezbednija, brza i fleksibilna rešenja u drumskom prevozu robe.

Iskustvo i profesionalizam našeg tima su garant visokog standarda usluge.

Cloud 9 pretvara američki san u evropsku stvarnost.

Mi smo svoju reputaciju izgradili tamo gde su zahtevi u modernom poslovanju najveći, na tržištu Sjedinjenih Američkih Država. Cloud 9 je decenijama prisutan u transportu robe na teritoriji SAD, pod imenom Cloud 9 Dispatch.

Sada poslujemo i u Srbiji ali i dalje čvrsto verujemo da vrhunski kvalitet nema alternativu.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ovaj sajt koristi kolačiće

Kolačiće koristimo za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje odlika društvenih medija i analizu našeg saobraćaja. Takođe delimo informacije o vašem korištenju naše web stranice s našim društvenim mrežama, oglašivačkim i analitičkim partnerima koji ih mogu kombinovati s drugim podacima koje ste im dali ili koje su prikupili od vašeg korištenja njihovih usluga

cloud9 logistic