Drumski Transport

cloud9 logistic

Ako se bavite proizvodnjom i trgovinom ili vam je iz bilo kog razloga potreban kamionski transport robe u zemlji ili inostranstvu, obratite se nama.

Cloud 9 tim ima najbolje rešenje za sve vaše logističke i transportne potrebe.

Izuzetno visok kvalitet usluge, efikasnost, fleksibilnost, brzina i dostupnost 24 časa dnevno su samo neke od osobina koje nas bitno razlikuju od konkurencije.
Neka vam primarna delatnost bude jedina briga, a brz i uspešan transport vaše robe prepustite nama.

Naš tim je specijalizovan za drumski transport, a logistička rešenja koja nudimo omogućavaju nam izuzetno efikasan prevoz robe.

Kada sarađujete sa nama, vaša roba je bezbedna, vidljiva (GPS tracking), osigurana i uvek u rukama vrhunskih profesionalaca.

cloud9 logistics

Prevoz rinfuzne prehrambene
robe cisternama

Mi znamo da u prevozu prehrambenih proizvoda nema mesta kompromisima. Bezbednost i kvalitet moraju biti na najvišem nivou. Zato su naše inox cisterne izrađene od najkvalitetnijeg prohromskog čelika, sterilisane i sertifikovane za prevoz svih vrsta tečnih prehrambenih proizvoda, kao što su mleko, ulje, sokovi, različiti sirupi, pivo, vino, itd.

Kompletni komercijalni utovari

Cloud 9 pruža uslugu kamionskog prevoza kompletnih komercijalnih utovara u prikolicama sa ceradom. Tokom transporta vaša roba je osigurana i praćena putem GPS Tracking Sistema.

Ovaj sajt koristi kolačiće

Kolačiće koristimo za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje odlika društvenih medija i analizu našeg saobraćaja. Takođe delimo informacije o vašem korištenju naše web stranice s našim društvenim mrežama, oglašivačkim i analitičkim partnerima koji ih mogu kombinovati s drugim podacima koje ste im dali ili koje su prikupili od vašeg korištenja njihovih usluga

cloud9 logistic