Destinacije

cloud9 logistic

Moderan vozni park, stručnost, iskustvo i brojnost našeg tima omogućavaju nam da sa velikim uspehom pokrijemo teritoriju Srbije, okolnih država i ostalih destinacija u Evropi i Rusiji. Istovremeno, posredstvom naše firme Cloud 9 Dispatch, dalje razvijamo našu mrežu logistike i prevoza robe u Sjedinjenim Američkim Državama.

Evropa

Međunarodni transport je scena na kojoj sve naše prednosti u odnosu na konkurente postaju očigledne.
Ne postoji destinacija u Evropi gde ne možemo preuzeti ili dostaviti vašu robu, uz najviši kvalitet usluge i poštovanje ugovorenih rokova. Najčešće povezujemo Srbiju sa okolnim zemljama, državama Evropske unije i Ruskom Federacijom.

Cloud 9 nudi potpuno zaokruženu paletu usluga u međunarodnom transportu robe. Našim klijentima smo dostupni svaki dan, 24 časa dnevno. Koristeći GPS Tracking System pratimo lokaciju naših kamiona u svakom trenutku.

Pružamo sve logističke usluge, uključujući pomoć na putu, kako bi smo osigurali da vaša roba bezbedno i u predviđenom roku stigne na odredište.

Srbija

Svojim kapacitetima, kompanija Cloud 9 u potpunosti pokriva čitavu teritoriju Srbije u domenu kamionskog transporta kompletnih komercijalnih utovara i prevoza robe cisternama.

Prevoz robe kamionom je samo jedna faza većeg trgovinskog ili proizvodonog ciklusa. Svesni smo da od naše sposobnosti da svoj deo posla obavimo u dogovorenom roku, zavise planirane aktivnosti naših klijenata kao i njihovih kupaca i dobavljača. Upravo zbog toga ponosno ističemo tačnost kao jednu od najznačajnijih prednosti našeg poslovanja.

Ovaj sajt koristi kolačiće

Kolačiće koristimo za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje odlika društvenih medija i analizu našeg saobraćaja. Takođe delimo informacije o vašem korištenju naše web stranice s našim društvenim mrežama, oglašivačkim i analitičkim partnerima koji ih mogu kombinovati s drugim podacima koje ste im dali ili koje su prikupili od vašeg korištenja njihovih usluga

cloud9 logistic